Website maken

Een goede website, die up to date is, telt in een wereld die constant online is.

Waarom een vernieuwde website?

Professionele uitstraling

Je bedrijft krijgt een professionele uitstraling wanneer je een professionele en vernieuwde website hebt.

Makkelijk vindbaar

Je onderneming is makkelijk vindbaar. Iedereen surft op het web en daarom is het van groot belang dat jouw onderneming daar te vinden is.

Meer sales

Het zal makkelijker zijn om verkopen binnen te halen. Je stuurt je klant naar jouw website, waar jouw aanbod kenbaar wordt gemaakt.

Website laten maken door Connecting Online

Connecting Online zorgt voor een mobiel vriendelijk en makkelijk te gebruiken website.

Wanneer je je website door Connecting Online laat maken, investeer je in extra waarde voor jouw onderneming. Wij zorgen ervoor dat jij online vindbaar bent en dat jouw online presentatie klopt.

Wij maken gebruiksvriendelijke en overzichtelijke websites. Hierbij letten we op het gedrag van de doelgroep en wat hen aanspreekt. Daarnaast voeren we jouw huisstijl door in de content. Op deze manier creëren we herkenbaarheid voor jouw doelgroep.

Veel gestelde vragen

De kosten zijn altijd verschillend omdat wij op maat gemaakte websites leveren. Neem contact met ons op, maak jouw wensen kenbaar en ontvang een op maat gemaakte offerte.

Zeker weten. 90% van jouw websitebezoekers zal middels een mobiele telefoon op jouw website belanden. Wij houden hier dan ook zeker rekening mee bij het maken van jouw website.

Bij je hosting kan je een SSL-certificaat erbij kopen, dit raden wij dan ook zeker aan. Hiermee beveilig jij jouw website. De programma’s en systemen waar wij mee werken zijn SSL beveiligd.

Wij kunnen je zeker weten helpen met het maken van een webshop. Ook hier maken wij een op maat gemaakte offerte voor. Wij maken webshops met het systeem van Shopify.

Hosting staat los van onze service. Een hosting is wel verplicht en noodzakelijk om te hebben. Wij kunnen je adviseren in welke hosting het beste bij jouw onderneming past. Zonder hosting kan jouw website niet op het web verschijnen.

De doorlooptijd van een website duurt ongeveer 3 weken. Dit is de tijd vanaf het eerste contact tot de oplevering van de website. Mits alles op tijd aangeleverd wordt.

Je levert de teksten, foto’s, video’s, algemene documenten etc. zelf aan. Dit doe je in één keer. Heb je nieuwe foto’s nodig voor jouw website? Daar kunnen wij je zeker bij helpen, geef dit aan. Daarnaast hebben wij een nauwe samenwerking met een copywriter die jouw teksten kan controleren en waar nodig, kan aanvullen. Dit geven wij altijd als extra optie. Algemene voorwaarden, privacybeleid en cookie verklaring lever je zelf aan.

Dit kan onze grafisch designer zeker voor je regelen. Hier zitten uiteraard wel extra kosten aan verbonden.

Kom in contact

Vraag een offerte, kennismakingsgesprek of advies aan via onderstaand contactformulier, of bel direct naar onderstaand telefoonnummer.

06 45 73 33 78

Dagelijks beschikbaar tussen 8:00 – 18:00

Email info@connectingonline.nl