Social media uitbesteden

Jouw onderneming op een professionele, maar persoonlijke manier online zichtbaar maken? Connecting Online helpt je hier graag bij.

Waarom social media uitbesteden?

Professionele uitstraling

Jij investeert in jouw social media uitbesteden, betekent dat jij jouw bedrijf serieus neemt. Waar ben je tegenwoordig nog zonder een social media pagina die up to date is?

Makkelijk vindbaar

Je onderneming is makkelijk vindbaar. Als je zichtbaar bent op social media, zal jouw ideale klant dit ook opmerken. Zij zullen online zoeken en vinden jou.

Transparantie

Door jouw volgers een dagelijkse sfeer impressie te laten zien, worden zij echt mee genomen in jouw onderneming. Hierdoor kan je open, eerlijk en transparant zijn.

Instagram én TikTok door Connecting Online

Jouw online visitekaartje naar een hoger niveau tillen? Connecting Online is daar de geschikte partij voor.

TikTok.. een platform waar velen aan mee willen doen, maar waarbij het bij velen niet lukt. Dat is vanaf nu verleden tijd! Connecting Online helpt jou met al hun creativiteit, kennis en kunde om van jouw pagina een viraal succes te maken.

 

Veel gestelde vragen

Wij werken op basis van maandelijkse abonnementen. Hiervoor stellen wij een pakket samen. De kosten zijn daarom vaak verschillend. Voor meer zicht in wat de kosten voor jou kunnen zijn, kan je contact met ons opnemen voor een vrijblijvende offerte.

Wij hanteren een minimale afname periode van 6 maanden. De reden hiervoor is dat jouw account verandering tijd nodig heeft. Na deze 6 maanden hanteren wij één maand opzegtermijn.

Wij bieden graag een totaal pakket aan. Wij komen dus iedere paar maanden een shoot houden op locatie. Hier maken we foto’s en eventueel video’s. Wij bewerken de foto’s voor op de Instagram pagina. Deze foto’s mag je zelf ook gaan gebruiken voor eigen gebruik, denk bijvoorbeeld aan je website. Wij reageren regelmatig op je volgers, zorgen voor consistentie op je pagina en er is een mogelijkheid in het pakket om ook door ons de stories bij te laten houden. Je hebt een vast contactpersoon binnen ons bedrijf. We zorgen voor de juiste hashtags bij iedere post. Tevens pakken we de bio en highlights aan, jouw pagina krijgt een ware make over!

Wij zijn gespecialiseerd in Instagram én TikTok. De reden waarom wij ons hier in gespecialiseerd hebben, is omdat hier de meeste kansen liggen voor jou als bedrijf. En wij vinden deze platformen gewoon the best! Uiteraard kunnen wij ook Facebook, Pinterest en/of LinkedIn voor je uit handen nemen. Maak je wensen kenbaar.

Waarom niet? TikTok is het meest opkomende platform van de afgelopen jaren en dit is nog lang niet verzadigd. Het is nú het moment om op de TikTok trein te stappen. Doordat dit platform nog niet verzadigd is, liggen er nog ontzettend veel kansen voor jouw onderneming. Viral potentie is nergens zo groot als op dit platform. Wil jij jouw bedrijf online écht laten zien? Kies dan voor TikTok.

Zeker weten. Instagram is een stuk verzadigder van bijvoorbeeld TikTok, echter is het nog steeds belangrijk om hier actief op te zijn. De groei potentie ligt hier iets lager, maar wanneer je consistent genoeg bent en gebruik maakt van video content en stories zal je zien dat jouw pagina nog steeds blijft groeien. Dit is nog steeds de plek waar jij jouw ideale klant kan bedienen met de juiste informatie. Blijf hier dan ook zeker actief op.

Het is uiteraard soms lastig om taken en diensten uit handen te geven. We kunnen hier altijd een vrijblijvend gesprek over aan gaan om te kijken of dit bij jou past en natuurlijk of we een juiste match zijn.

Dit ligt aan het pakket dat je afneemt. Bij grotere pakketten komen we iedere maand langs, bij kleinere pakketten komen we één keer per kwartaal langs. Vind je dat we te weinig of te vaak langskomen? Maak dit bespreekbaar, wij staan altijd open voor feedback.

Kom in contact

Vraag een offerte, kennismakingsgesprek of advies aan via onderstaand contactformulier, of bel direct naar onderstaand telefoonnummer.

06 45 73 33 78

Dagelijks beschikbaar tussen 8:00 – 18:00

Email info@connectingonline.nl