Social Media

Social Media strategie

Het is belangrijk dat jouw bedrijf niet achterblijft. Vergeet dus niet dat jouw bedrijf ook actief moet zijn op de Social Media kanalen! De meest gebruikte kanalen zijn Facebook, Instagram, LinkedIn en TikTok.

Wil je dat wij jouw online visitekaartje bijhouden zodat jij je kunt focussen op andere werkzaamheden? Connect dan gelijk met ons.

Hoe werken wij?

Intakegesprek

Tijdens het intakegesprek stellen we jouw wensen en behoeften vast.

Content creëren

Wij komen langs om content te maken voor jouw kanalen. De vormen van content die wij voor jou kunnen maken zijn foto’s, video’s en teksten.

Uitvoeringsfase

Wij houden jouw online visitekaartje bij en zorgen ervoor dat de juiste content op het juiste moment online komt.

Evaluatie

Maandelijks evalueren we de afgelopen periode en bespreken we de resultaten.

Huisstijl Social Media

Het is belangrijk dat je te herkennen bent aan jouw posts. Dit doe je door telkens dezelfde stijl toe te passen. Als je dit goed doet, ziet jouw doelgroep gelijk dat een post van jou is. Op de lange termijn herkennen zij je en vergeten zij jou niet snel.

Ben jij nog niet herkenbaar aan je online posts? Geen zorgen, daar helpen wij je graag bij! Samen stellen we vast hoe jij jouw bedrijf wil laten uitstralen. Daarnaast beoordelen we hoe we dit het beste verwerken in jouw content.

Neem direct contact met ons op. Wij vertellen je graag wat we voor jou kunnen betekenen.

Weet jij de voordelen van je Social Media uitbesteden al?

Wij werken samen met

Let's Connect!

Ben je geïnteresseerd in het uitbesteden van jouw Social Media? Wij doen dat maar al te graag voor je. Let’s Connect!

Gelijk een offerte aanvragen? Of vraag je graag nog wat over onze service? Klik op onderstaande button en vul het formulier in. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.