Over ons

Over ons

Connecting Online bestaat uit een jongvolwassen team met veel kennis over de digitale wereld. Met behulp van deze kennis maken wij jouw bedrijf een online succes!

Ons doel is om bedrijven te ontzorgen op het gebied van organisch bereik op Social Media. Daarnaast helpen wij bedrijven ook graag bij de bouw en design van websites. 

Manon Stoffels

Ik ben altijd al geïnteresseerd geweest in Social Media. Vanaf het moment dat Social Media bestaat begon ik altijd als één van de eerste van mijn omgeving met lid te worden van deze pagina’s. De fascinatie voor Social Media zat er per direct in. Ik heb gemerkt hoe belangrijk het is om als bedrijf online zichtbaar te zijn. Tijdens de verschillende lockdowns is het duidelijk geworden voor iedereen dat je online de contacten moet behouden met je doelgroep en ook je producten en services via deze online wereld kan gaan verkopen. Ik help bedrijven graag naar meer online zichtbaarheid!

Mijn naam is Manon Stoffels. De afgelopen jaren ben ik bezig geweest met het behalen van mijn Bachelor of Business Administration diploma. Tijdens deze studie heb ik mij vooral gespecialiseerd in influencer marketing, SEO en SEA. Daarnaast heb ik mij verdiept en gespecialiseerd in het designen van websites. Met deze expertise help ik graag andere bedrijven op weg.

Janneke Migliarini​

Social Media is niet meer weg te denken, dat is ook één van de redenen dat ik me ging verdiepen in online marketing. Bovendien vind ik het zelf fantastisch hoe deze online wereld zich heeft ontpopt naar een échte booming business. Ik heb zelf deze evolutie ervaart vanaf de zijlijn en hierom heb ik kunnen meegroeien met de verschillende aspecten binnen deze business.

Mijn naam is Janneke Migliarini. In de afgelopen jaren ben ik bezig geweest met het behalen van mijn Bachelor of Business Administration diploma. Tijdens deze studie heb ik mij vooral gespecialiseerd in online marketing, SEO en eventplanning. Daarnaast ben ik gespecialiseerd in het designen van websites. Door de jaren heen ben ik erachter gekomen dat ik veel creatieve inzichten heb. Met behulp van deze kennis help ik graag andere bedrijven naar online succes.

Bel ons

+31 6 29537596

Stuur een e-mail

info@connectingonline.nl

Volg ons

@connectingonline