Ons werk

Onderstaand is werk te zien dat wij onlangs gerealiseerd hebben

Instagram & fotografie voor Brasserie 1434

Voor Brasserie1434 uit Purmerend hebben wij de Instagram over mogen nemen. Hierbij leveren wij een totaal pakket. We maken de foto’s en video’s voor op de Instagram pagina en hebben hierdoor de pagina van Brasserie 1434 een totaal make over kunnen geven. 

Instagram & fotografie voor de Sizzles at the Park

Voor het restaurant & eventlocatie Sizzles at the Park uit Apeldoorn beheren wij de Instagram en Facebook pagina. Deze pagina’s hebben we mede dankzij de passende foto’s en video’s, onwijs laten groeien. Neem hier een kijkje tussen ons portfolio. 

Website voor Man Vastgoed

Voor Man Vastgoed, een vastgoed bedrijf uit Purmerend, hebben wij een geheel nieuwe website mogen maken. De oude website wat totaal out-dated en wij hebben hierdoor een complete make over aan de website kunnen geven. Ze hebben nu een website die volledig van deze tijd is en hen een professionele uitstraling geeft.

Social media voor R2B Store

Voor R2B Store uit Purmerend hebben wij de volledige socials overgenomen. TikTok, Instagram, LinkedIn, Pinterest, you name it! Door middel van de virale video’s op TikTok hebben we al veel traffic naar hun website gegenereerd. Voor R2B Store regelen wij een totaal pakket. Wij maken de foto’s, nemen de video’s op, en bedenken deze, wij ontzorgen hen compleet!

Website voor Squash & Fitness center

Voor Squash & Fitness Purmerend hebben wij een vernieuwde website verzorgd. De vorige website was oud en het wat tijd voor vernieuwing. Squash & Fitness Purmerend krijgt hierbij weer een professionele uitstraling naar haar leden en potentiële leden.