Jouw online succes begint bij Connecting Online

Connecting Online zorgt voor meer bezoekers naar jouw website, meer potentiële klanten en een groter online bereik.

Wij bieden volledige Social Media pakketten, een SEO-proof website en volledige ondersteuning bij het online adverteren.

Social Media

Jouw Social Media kanalen boosten, zonder hier zelf uren aan kwijt te zijn? Connecting Online tilt jouw Social Media kanalen naar een hoger niveau!

Webdesign

Wil jij een website die wij volledig naar jouw wensen bouwen en designen? En ook nog eens SEO-proof is?

Content creatie

Wil jij kwalitatief goede content voor op jouw website of Social Media kanalen? Neem contact met ons op!

Wat bieden wij?

Connecting Online is een online marketingbureau. Wij optimaliseren Social Media kanalen, designen websites, zetten online advertenties op en ondersteunen je hierbij.

Met een op maat gemaakte strategie maken wij jouw bedrijf online onmisbaar. Connecting Online zorgt voor consistente content en betrokkenheid met jouw volgers. Bovendien helpen we je met het overbrengen van de merkboodschap bij jouw doelgroep. Met ruime ervaring en kennis brengen wij jouw bedrijf naar een online succes.

Online visitekaartje

Haal jij al alles uit jouw Social Media kanalen? Wil je nét dat beetje extra hulp? Ben je toe aan een nieuwe website? Of wil je je producten meer laten zien door online te adverteren? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij zorgen voor een volledig op maat gemaakte strategie en nemen de uitvoering ervan uit handen. Connecting Online zorgt voor jouw online visitekaartje!

Wij zorgen voor zichtbaarheid van jouw bedrijf op de online markt. Dit doen we door vast te stellen wat jij als bedrijf graag uitstraalt en communiceert met de doelgroep. Natuurlijk nemen we met onze creatieve en frisse blik ook jouw marketingdoelen onder de loep.

Connecting Online Purmerend SEO Search Engine Optimization Zoekmachine Optimalisatie

Waarom is SEO belangrijk?

De afkorting SEO staat voor search engine optimization, oftewel zoekmachineoptimalisatie. Wij zorgen ervoor dat jouw website voldoet aan de eisen om goed vindbaar te zijn in zoekmachines als Google.

Wat partners zeggen over ons

''Afgelopen zomer heeft Connecting Online gedurende 6 maanden de Social Media kanalen van Theetuin de Neckermolen opnieuw ingericht en beheerd en tevens onze website vernieuwd. Wat ik heel prettig vond is de mate van zelfstandigheid, hun vakkundigheid in o.a. het creëren van hoge kwaliteit content (met o.a. meerdere fotoshoots) en de maandelijkse rapportage waarin ze de resultaten weerleggen t.o.v. de van te voren gestelde doelen. En met succes. De destijds redelijk ambitieuze doelen zijn allen behaald waardoor we in die paar maanden een ontzettende groei in volgers en interactie wisten te realiseren. Prijs kwaliteit verhouding is top. Ik zou Connecting Online dan ook zeker aanraden voor bedrijven die ontzorgd willen worden.''
''De meiden van Connecting Online hebben mij ontzettend goed geholpen. Doordat ik in dezelfde branche werk, weet ik dat het kwaliteit is wat ze leveren tegen een hele goede prijs. Ze konden snel schakelen en ze hadden geduld met mij. Dit zorgde ervoor dat we elkaar goed begrepen en we een eindresultaat hebben waar we allebei erg tevreden over zijn. Als je op zoek bent naar een kwalitatieve website of social media beheer, dan zou ik Janneke en Manon zeker aanraden!''
"Connecting Online, jong, enthousiast en ondernemend! Dat zijn de woorden die ons opkomen als wij denken aan de meiden van Connecting Online. Wij zijn super tevreden! Wij zien duidelijk verschil op onze Instagram pagina. De dagen om nieuwe content te maken worden ruim van te voren in gepland, wij worden goed op de hoogte gehouden en de feedback wordt altijd goed opgepakt!"

Wat partners zeggen over ons

Neem contact met ons op

Maak je graag gebruik van één van onze services? Of ben je benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen?

Connect dan gelijk met ons!

Begin met chatten!
Vragen?
Hi! Waarmee kan ik je helpen?