Advertising

Optimale strategie

Het gebruik van Social Advertising is onmisbaar in een optimale Social Media strategie. Op deze manier vergroot je de zichtbaarheid van je content. Daarnaast spreek je ook nog eens een nieuw publiek aan die precies in jouw doelgroep past.

Wij helpen je hier graag bij.

Advertising

Hoe werken wij?

Intakegesprek

Tijdens het intakegesprek kijken we naar jouw wensen en marketingdoelen.

Strategie en uitvoering

Wij gaan voor jou aan de slag om jouw marketingdoelen te behalen.

Resultaten

Ieder kwartaal een resultaten rapportage.

Advertising

Weet jij de voordelen van Social Advertising al?

Online adverteren

Social Advertising is het adverteren op online platformen zoals Facebook, Instagram, LinkedIn, Google etc. Op deze manier kun je je merkbekendheid vergroten en gemakkelijk je doelgroep bereiken. Daarnaast spreek je ook nog eens een nieuw publiek aan die perfect binnen jouw doelgroep past.

Met het gebruik van online adverteren wordt je budget efficiënt ingezet en dit budget zal je uiteindelijk helpen meer sales te behalen.

Wij helpen je graag bij dit proces.

Social Advertising
Online adverteren

Welke strategie past het beste bij jou?

Bij het opzetten van de strategie kijken wij wat het beste past bij jouw bedrijf. Is jouw doelgroep het meeste te vinden op Facebook? Dan gaan we Facebook Ads inzetten. Wil jij meer de zakelijke markt op de socials aanspreken? Dan gaan wij gebruik maken van LinkedIn. Is jouw doelgroep weinig te bekennen op de Social Media platformen? Dan is Google Ads misschien wat voor jou.

Wij kijken samen met jou wat het beste past bij jouw bedrijf en gaan daar een passende strategie bij gebruiken. Samen met jou kijken we naar jouw marketingdoelen en wat je wil bereiken.

Wil je gebruik maken van onze service en meteen een offerte aanvragen? Of heb je een vraag over de service? Neem direct contact met ons op en kijk wat wij voor jou kunnen betekenen!

Vraag een offerte aan

Heb je interesse gekregen in onze service? Wil je een intakegesprek plannen of heb je een vraag?

Connect met ons!